Right Here - Just be human

Right Here vind je antwoorden op veel diepgaande vragen en meer uitleg over de tijd waarin we nu leven: de Nieuwe Balans Energie. Right Here helpt je om inzicht te krijgen in dat ingewikkelde mens zijn. Complexe materie maken wij hier behapbaar. Wij gunnen jou om een breder perspectief op alles te krijgen. Want hoe beter jij je jezelf kent en hoe meer je aan je eigen bewustzijn werkt, hoe meer kansen je gaat zien. Zo zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Eerst geloven, dan zien

De meestgestelde vraag is ongetwijfeld: ‘is dit alles?’ En het feit dat jij je deze vraag ooit hebt gesteld, wil zeggen dat je naar meer diepgang zoekt. Als je eenmaal zelf voelt hoe groots alles is, dan zul je jezelf nooit meer die vraag stellen. Er is altijd meer. Er zijn altijd mogelijkheden. Maar het is wel: eerst geloven, dan zien. Want tja, zo werkt het gewoon nou eenmaal. Right Here vind je informatie over de tijd waarin we nu leven. Maar ook over hoe bepaalde zaken werken voor ons als mens. Bovenal zijn wij geen Messias die je komt redden, die komt ook helemaal niet. Maar het goede nieuws is: dat ben je zelf. You are the solution. Right Here.

Meer gezwever

Wat nou als je alleen maar verantwoordelijk bent voor jouw eigen tuintje? Jouw eigen welzijn.
Als je al langer op het spirituele pad begeeft, is ’t geen nieuws: we gaan van de 3D naar 5D. Maar wat is dat?
Ken jezelf. Dat ontdekken is jouw grootste prioriteit. En vooral ook: wie ben je niet?
Goed vs. slecht. Hoog vs. laag. Duister vs. licht. Onze planeet kenmerkt zich door de dualiteit. Meer over dualiteit en polarisatie.
Een persoonlijk verhaal over verantwoordelijkheidsgevoel. Voor mijn mede perfectionisten, workaholics en harde werkers.
Grote stappen, snel thuis. Hier op Aarde kun je veel transformeren. En… het kan stoppen bij jou.
Eerst zien, dan geloven? Vergeet het maar. Those who don’t believe in magic will never find it.

Just can’t get enough

Nog meer lezen? Wij krijgen er ook nooit genoeg van. Bekijk al onze artikelen.

Over Right here

Right Here is een initiatief om informatie die bewustzijn kan verruimen toegankelijk te maken. Voor iedereen: man, vrouw en mensen die niet in een gender-hokje willen. We doen dit op een laagdrempelige manier. We doen niet alsof wij bijzonderder zijn dan jij. Dat is namelijk nooit zo. We hebben allemaal onze unieke talenten. Jij ook. Right Here wil je een handje helpen om jou door deze aardse trip te leiden. Zonder lange ij. Het is geen shortcut naar ultieme verlichting. Maar het helpt zeker om je perspectief te verbreden en te navigeren door deze nieuwe tijd: de Nieuwe Balans Energie. En vanuit een bredere kijk op een situatie, zijn er altijd mogelijkheden.

Missie Right Here

Deze planeet een stukje gezelliger, mooier en meer in harmonie achterlaten dan toen we hier arriveerden. Dat willen we vooral bereiken door het bewustzijn van de mens te laten groeien. We gunnen iedereen de magie van het leven te ervaren.

Cadeautje voor jou

Download gratis van die heerlijke, wijze quotes en tegeltjeswijsheden.

Waar we hoop van krijgen...

Dat je nooit te oud bent om te veranderen of te leren. En dat je altijd je mening mag en kan veranderen, zonder dat je daarvoor verantwoording af hoeft te leggen. Oh, en dat het in de basis sowieso altijd goed is. Niets gebeurt toevallig, voor de zomaar.

Waar we blij van worden…

Als het stereotype van spiritualiteit rigoureus verandert. Spiritualiteit is niet alleen voor instabiele vrouwen in paarse gewaden, mannen met een kralenketting & een ongewassen staart of mensen die niet ‘succesvol’ zijn in de wereld zoals jij ‘m misschien kent. Nee, spiritualiteit is voor ons allemaal. De vraag is alleen: wanneer gun jij het jezelf? Wanneer durf je het aan?

Het mens achter Right Here

Dit platform is gemaakt door Anneke Vogels-van Eijk. Een Brabantse vrouw die zeker de eerste 37 jaar van haar leven zich niet bewust was van wat wij allemaal als mens zijn en kunnen. Ik ga toch even in de ik-vorm schrijven. Het is niet zo dat ik 7 jaar lang in een net iets te koude grot in Tibet heb gemediteerd om tot inzicht te komen. Of altijd als een heilige heb geleefd. Of überhaupt van plan ben dat te doen. Maar het is wel zo dat ik altijd zelf de verantwoordelijkheid genomen heb over wat er in mijn leven gebeurt. En ja, dan verslijt je wat coaches en zelfhulpboeken… maar daardoor kom je steeds sneller tot je diepste kern en groei je als persoon. Vanaf 2020 volg ik een intensief mentorship bij Wiljo Dirkx. Iemand die zichzelf niet op de schouders klopt voor wie hij is en wat hij kan. Maar ik doe dat wel. Want als er op een mooie dag veel meer mensen zijn zoals hij… dan zou de wereld er echt heel anders uitzien. Magisch. Inmiddels schrijf ik samen met Wiljo een boek en hebben we samen met Anke van der Vorst en Simone Grummels het Centrum voor Nieuwe Balans Energie opgezet.

Verder hou ik van mijn lieve gezin, familie, vrienden (ook van vrienden die grote vraagtekens zetten bij het pad wat ik bewandel), van mijn geweldige Write Now & Jumbo collega’s, Tomorrowlandsetjes van Alesso en Sunnery James & Ryan Marciano, oesters, Bali, Ibiza & Curacao, Ronald Goedemondt en Harry Potter. Maar dit gaat allemaal niet om mij als persoon. Het gaat om wat ik in de kern ben. Want dat ben jij ook. Let’s walk each other home.