Right Here - Just be human

Right Here vind je uitleg over spiritualiteit en bewustzijnsverandering. Complexe materie maken wij hier behapbaar. Los daarvan gaan we zelf head first door deze evolutionaire sprong heen en zijn we daar eerlijk over. Het is zeker niet alleen maar licht & liefde. Wij gunnen jou om een breder perspectief  te krijgen. Want hoe beter jij je jezelf kent, hoe meer kansen je gaat zien. Zo zijn er oneindig veel mogelijkheden. En dat is mooi. Want die kunnen we wel gebruiken. Uiteindelijk gaat het er vooral om dat jij helemaal jezelf mag zijn. Samenwerken met Right Here? Ontdek de mogelijkheden.

Eerst geloven, dan zien

De meestgestelde vraag is ongetwijfeld: ‘Is dit alles?’ En het feit dat jij je deze vraag ooit hebt gesteld, wil zeggen dat je naar meer diepgang zoekt. Als je eenmaal zelf dat er meer is, dan zul je jezelf nooit meer die vraag stellen. Er is altijd meer. Er zijn altijd mogelijkheden. Maar het is wel: eerst geloven, dan zien. Want tja, zo werkt het gewoon nou eenmaal. Right Here vind je informatie over de tijd waarin we nu leven. Maar ook over hoe bepaalde zaken werken voor ons als mens. Het goede nieuws is dat iedereen alle antwoorden al in zich heeft. The only way out, is in.

Meer gezwever

Zo makkelijk als het klinkt, zo moeilijk kan het in de praktijk zijn: je hart volgen. En blijven volgen.
Cheerleader nodig in je leven? Ik ben er. Zonder kort rokje, maar met een eerlijke spiegel.
Door te kijken naar wat er juist mag niet zijn, maak je de weg vrij voor jezelf.
Is het de bedoeling om het leven te begrijpen of gewoon om te ervaren?
Ik had gehoopt dat ik hier niet over hoefde te schrijven. Maar het bestaat wél: spiritueel narcisme.
Ben jij een alleen geboren tweeling? Dan kan dat meer impact hebben dan je weet.
Blijf altijd bij jezelf. Dat is misschien wel dé grootste tip voor je spirituele pad.

Just can’t get enough

Nog meer lezen? Wij krijgen er ook nooit genoeg van. Bekijk al onze artikelen.

Over Right here

Right Here is een initiatief om informatie die bewustzijn kan verruimen toegankelijk te maken. Voor iedereen: man, vrouw en mensen die niet in een gender-hokje willen. We doen dit op een laagdrempelige manier. We doen niet alsof wij bijzonderder zijn dan jij. Dat is namelijk nooit zo. We hebben allemaal onze unieke talenten. Jij ook. Right Here wil je een klein handje helpen om jou door deze Aardse trip te leiden. Zonder lange ij. Het helpt zeker om je perspectief te verbreden en te navigeren naar de nieuwe tijd. En vanuit een bredere kijk op een situatie, zijn er altijd mogelijkheden. Mogelijkheden tot samenwerken? Die zijn er ook!

Missie Right Here

Deze planeet een stukje gezelliger, mooier en meer in harmonie achterlaten dan toen we hier arriveerden. We gunnen iedereen de magie van het leven te ervaren. Vanuit je eigen kracht. Op je eigen manier. Maar ook om te leren vertrouwen op iets wat veel groter is dan jij en ik samen.

Cadeautje voor jou

Download gratis van die heerlijke, wijze quotes en tegeltjeswijsheden.

Waar we hoop van krijgen...

Dat je nooit te oud bent om te veranderen of te leren. En dat je altijd je mening mag en kan veranderen, zonder dat je daarvoor verantwoording af hoeft te leggen. Oh, en dat het in de basis sowieso altijd goed is. Niets gebeurt toevallig, voor de zomaar.

Waar we blij van worden…

Als het stereotype van spiritualiteit rigoureus verandert. Spiritualiteit is niet alleen voor instabiele vrouwen in paarse gewaden, mannen met een kralenketting & een ongewassen staart of mensen die niet ‘succesvol’ zijn in de wereld zoals jij ‘m misschien kent. Nee, spiritualiteit is voor ons allemaal. De vraag is alleen: wanneer gun jij het jezelf? Wanneer durf je het aan?

Het mens achter Right Here

Dit platform is gemaakt door Anneke Vogels-van Eijk. Een Brabantse vrouw die zeker de eerste 37 jaar van haar leven zich niet bewust was van wat wij allemaal als mens zijn en kunnen. Ik ga toch even in de ik-vorm schrijven. Het is niet zo dat ik 7 jaar lang in een net iets te koude grot in Tibet heb gemediteerd om tot inzicht te komen of pretendeer nu al-wetend te zijn. Het is wel zo dat ik altijd de verantwoordelijkheid genomen heb over wat er in mijn leven gebeurt. En ja, dan verslijt je wat coaches en zelfhulpboeken… maar daardoor kom je steeds sneller tot je diepste kern en groei je als persoon. 

Verder hou ik van mijn lieve gezin, familie, vrienden (ook van vrienden die soms grote vraagtekens zetten bij het pad wat ik bewandel), van mijn geweldige Write Now & Jumbo collega’s, Tomorrowlandsetjes van Alesso en Sunnery James & Ryan Marciano, oesters, Bali, Ibiza & Curaçao, Ronald Goedemondt en Harry Potter. Maar dit gaat allemaal niet om mij als persoon. Het gaat om wat ik in de kern ben. Want dat ben jij ook. Let’s walk each other home.

Group