Right Here - Just be human

Right Here vind je meer uitleg over de tijd waarin we nu leven: de evolutionaire sprong van de 3e dimensie naar de 5e dimensie (Nieuwe Balans Energie). Say what?! Wees gerust: complexe materie maken wij hier behapbaar. Los daarvan gaan we zelf ook head first door het pad van bewustzijnsverandering heen en zijn we daar eerlijk over. Het is niet alleen maar licht & liefde. Wij gunnen jou om een breder perspectief op alles te krijgen. Want hoe beter jij je jezelf kent en hoe meer je aan je eigen bewustzijn werkt, hoe meer kansen je gaat zien. Zo zijn er oneindig veel mogelijkheden. En dat is mooi. Want die kunnen we wel gebruiken.

Eerst geloven, dan zien

De meestgestelde vraag is ongetwijfeld: ‘Is dit alles?’ En het feit dat jij je deze vraag ooit hebt gesteld, wil zeggen dat je naar meer diepgang zoekt. Als je eenmaal zelf voelt hoe groots alles is, dan zul je jezelf nooit meer die vraag stellen. Er is altijd meer. Er zijn altijd mogelijkheden. Maar het is wel: eerst geloven, dan zien. Want tja, zo werkt het gewoon nou eenmaal. Right Here vind je informatie over de tijd waarin we nu leven. Maar ook over hoe bepaalde zaken werken voor ons als mens. Het goede nieuws is dat iedereen alle antwoorden al in zich heeft. The only way out, is in.

Meer gezwever

Een ander kun je niet veranderen. Maar jezelf wel. Dus loop je ergens tegenaan? Wie weet kan deze oefening voor zelfreflectie helpen.
Relativeren kun je zeker leren. Maar kun je ook leren hoe je met je gevoelens om kunt gaan?
Wat nou als je alleen maar verantwoordelijk bent voor jouw eigen tuintje? Jouw eigen welzijn.
Neem nooit zomaar iets klakkeloos aan, maar check your sources. Want wij mensen zijn wel erg goed in kletskoek verkopen. En slikken.
Leven vanuit flow is een feestje! En dat gunnen we iedereen. Laat het leven voor je werken.
‘Oh jee, mijn vrouw wordt spiritueel’. En dan?
Een tripje naar Ibiza bracht mij niet wat ik er van had verwacht, maar blijkbaar wel wat ik nodig had. Ik neem je mee

Just can’t get enough

Nog meer lezen? Wij krijgen er ook nooit genoeg van. Bekijk al onze artikelen.

Over Right here

Right Here is een initiatief om informatie die bewustzijn kan verruimen toegankelijk te maken. Voor iedereen: man, vrouw en mensen die niet in een gender-hokje willen. We doen dit op een laagdrempelige manier. We doen niet alsof wij bijzonderder zijn dan jij. Dat is namelijk nooit zo. We hebben allemaal onze unieke talenten. Jij ook. Right Here wil je een klein handje helpen om jou door deze Aardse trip te leiden. Zonder lange ij. Het helpt zeker om je perspectief te verbreden en te navigeren naar de nieuwe tijd. En vanuit een bredere kijk op een situatie, zijn er altijd mogelijkheden.

Missie Right Here

Deze planeet een stukje gezelliger, mooier en meer in harmonie achterlaten dan toen we hier arriveerden. Dat willen we vooral bereiken door het bewustzijn van de mens te laten groeien. We gunnen iedereen de magie van het leven te ervaren. Vanuit je eigen kracht. Op je eigen manier.

Cadeautje voor jou

Download gratis van die heerlijke, wijze quotes en tegeltjeswijsheden.

Waar we hoop van krijgen...

Dat je nooit te oud bent om te veranderen of te leren. En dat je altijd je mening mag en kan veranderen, zonder dat je daarvoor verantwoording af hoeft te leggen. Oh, en dat het in de basis sowieso altijd goed is. Niets gebeurt toevallig, voor de zomaar.

Waar we blij van worden…

Als het stereotype van spiritualiteit rigoureus verandert. Spiritualiteit is niet alleen voor instabiele vrouwen in paarse gewaden, mannen met een kralenketting & een ongewassen staart of mensen die niet ‘succesvol’ zijn in de wereld zoals jij ‘m misschien kent. Nee, spiritualiteit is voor ons allemaal. De vraag is alleen: wanneer gun jij het jezelf? Wanneer durf je het aan?

Het mens achter Right Here

Dit platform is gemaakt door Anneke Vogels-van Eijk. Een Brabantse vrouw die zeker de eerste 37 jaar van haar leven zich niet bewust was van wat wij allemaal als mens zijn en kunnen. Ik ga toch even in de ik-vorm schrijven. Het is niet zo dat ik 7 jaar lang in een net iets te koude grot in Tibet heb gemediteerd om tot inzicht te komen of pretendeer nu al-wetend te zijn. Het is wel zo dat ik altijd de verantwoordelijkheid genomen heb over wat er in mijn leven gebeurt. En ja, dan verslijt je wat coaches en zelfhulpboeken… maar daardoor kom je steeds sneller tot je diepste kern en groei je als persoon. 

Verder hou ik van mijn lieve gezin, familie, vrienden (ook van vrienden die grote vraagtekens zetten bij het pad wat ik bewandel), van mijn geweldige Write Now & Jumbo collega’s, Tomorrowlandsetjes van Alesso en Sunnery James & Ryan Marciano, oesters, Bali, Ibiza & Curaçao, Ronald Goedemondt en Harry Potter. Maar dit gaat allemaal niet om mij als persoon. Het gaat om wat ik in de kern ben. Want dat ben jij ook. Let’s walk each other home.

Group