Hoe komen we bij de naam Right Here? En waarom heeft dat absoluut zo moeten zijn. We nemen je even mee naar het magische ontstaan van de naam.

De naam van de website Right Here is ontstaan, zoals we het graag hadden gehoopt. Aangezien websites bouwen en onderhouden in ons dagelijks bestaan ons werk is, is een site lanceren geen hele grote uitdaging. Het is echter zeker wel een uitdaging om ‘m volgens de regels van de Nieuwe Balans Energie te laten ontstaan. Dus alleen eraan werken als het goed voelt, niet forceren, loslaten en sommige dingetjes mogen ook magisch zijn. Niet met een planning, niet met een doelgroep voor ogen, maar vooral op basis van gevoel. En moeiteloos.

De naam Right Here

Buro Bliq had een aantal namen bedacht voor de website, waaronder dus ‘Right Here’, ‘Gezwever’ en ‘Holy Shit’. Maar bij ‘Right Here’ wist ik al: dat moet ‘m zijn. Met name de twist in combinatie met mijn andere bedrijf, Write Now Online Communicatie, vind ik gewoon leuk.

Right Here
Write Now

Right Here, Right Now

Uiteraard is het liedje van Fatboy Slim het eerste wat er in me opkwam. Ik bekeek meteen de clip en zag dat hij eindigde met een stukje van drie sterren op een rijtje. De sterren waar ik altijd zonder erg goede reden naar aan het staren ben. Dat voelde al goed. De volgende ochtend nadat we de naam bedacht hadden, stapte ik in de auto. Ik dacht: ‘Zal ik een eigen lijstje aanzetten of de radio?’ De radio dus. Dus ik zet de radio aan en exact op dat moment begint gewoon de intro van het nummer van ‘Right Here, Right Now’ van Fatboy Slim. Bijna viel ik van mijn stoel af. Hoeveel duidelijker kan het worden? Dit auto verhaal vertelde ik op dezelfde dag tegen mijn broer. Hij keek me raar aan en kreeg kippenvel. En zegt: ‘Ik heb gisteren een nieuwe playlist gemaakt en het eerste nummer dat ik erin had gezet is: ‘Right Here, Right Now.’ Kijk. En zo werkt het dus.

Magie en synchronisatie

Welcome to my world. Waarin als je echt op het juiste pad zit, je bevestiging krijgt uit allerlei hoeken. Soms kan dat bijna een beetje eng zijn en overweldigend. Maar bovenal is het mindblowing.  Iedereen krijgt iedere dag allerlei signalen. De vraag is: zie je ze? En als je ze ziet: geloof je het? Ontvang je ze? Verwacht niet direct een engel aan de deur, maar boodschappen zitten in liedjes, tekens van de natuur, contact met andere mensen, dubbele getallen en allerlei andere kleine dingen. Bij alles waarin je het woord ‘toeval’ wil gebruiken, mag je je afvragen of het wel toeval is of een bepaalde synchroniciteit. Misschien is het jouw Cosmic Team die je iets duidelijk wil maken.

Eén ding is zeker: als je de magie van het leven hebt ervaren, dan ben je verkocht. Dan is er geen weg terug. Het is niet zo dat we de hele dag op een pad vol rozenblaadjes en witte veren lopen, maar die prachtige momenten waarin je je gesteund voelt door het hele Universum en al die onzichtbare krachten zijn het 100% waard. Hoe moeilijk het soms ook kan zijn, dat werken aan jezelf.

‘I don’t believe in coincidence.’

Right Here

Verder is Right Here natuurlijk een mooie verwijzing waar we nu allemaal zijn. Precies hier. Op Planeet Aarde in deze ingewikkelde tijd. En in het hier en nu, zit alles. Deze site gemaakt door Anneke Vogels is vooral ontstaan omdat ik zelf had gehoopt dat er zo’n site zou zijn. Iets waar je je mee kan associëren. Als je ontdekt dat het leven meer is dan je dacht, dan begin je aan een behoorlijke zoektocht. Natuurlijk eigenlijk in jezelf. Maar je zoekt ook de kennis die je nodig hebt extern. Veel informatie die je online vindt, is gericht op vrouwen, te zweverig of de informatie is niet accuraat of überhaupt voor niemand te begrijpen. Dat kan toch vast anders? En dat proberen we. Want bewustzijnsverandering is voor iedereen, mannen én vrouwen. Wat voor vooroordelen je ook hebt over spiritualiteit. Je hebt er toch ergens voor getekend om hier nu te zijn… right here, right now.