Alle informatie over de Nieuwe Balans Energie is te danken aan Wiljo Dirkx. Hij is een geweldige man die als één van de eersten zo fanatiek het spirituele pad bewandeld heeft. En dat in een tijd waarin er nog geen gezellige communities waren, grappige Instagram memes of fatsoenlijke informatie. Hij heeft de weg voor ons vrijgemaakt. En dat is geen gemakkelijk pad. Iets met bloed, zweet en tranen. Maar wij zijn hem bij Right Here daar enorm dankbaar voor. Wiljo, dankjewel!

Ongekend talent

Dat wat Wiljo kan en hoe hij werkt met alle magie van het leven en met energie, is bijzonder. Eigenlijk zijn er geen woorden voor. Je moet het zelf ervaren om het te kunnen begrijpen. Voor iedere uitdaging waar je tegenaan loopt, ziet hij oneindig veel mogelijkheden. En die zien wij bij Right Here ook. Hij helpt je ermee dat jij jouw problemen op kunt lossen tot in de kern van je ziel, je onderbewustzijn. En dat doe je samen. Jij mag het werk mee doen en zelf verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven. Maar het is fantastisch als iemand je daar zo in kan begeleiden. Geen psycholoog, coach of psychiater kan je zoveel inzicht geven als Wiljo Dirkx. Waarom? Omdat hij werkt op zielsniveau. En dat is jouw kern.

Over Wiljo Dirkx

Het zuivere lijntje van Wiljo met de onzichtbare wereld is zeer zeldzaam. Er zit geen ruis of eigen interpretatie bij. Hij is hierin uniek. Hij oordeelt over niemand en geen enkel menselijk aspect is hem vreemd. De meest ingewikkelde zaken legt hij rustig uit, met mooie beeldspraak en een grapje. Hij is een alchemist van het leven. Hij begrijpt hoe het leven werkt, waarom de dingen op ons pad komen, hoe je daarmee omgaat, hoe het ego werkt, hoe de ziel ontstaat en ons pad gevormd wordt. Die open mind zorgt voor een ongekend brede kijk op het leven.

Wiljo Dirkx is de mentor van de initiatiefneemster van deze site, Anneke Vogels. Maar hij is ook een vriend en mentor van Tessa Koop, schrijfster van het boek Cosmic Woman. Wiljo draagt bij aan de informatie van de Moon Calendar van de zusjes Lexmond. Houdt zich bezig met nieuw ondernemerschap, nieuwe economie, nieuwe wereld, nieuw leiderschap, maar ook nieuwe intimiteit en seksualiteit en ga zo maar door, allemaal op basis van de Nieuwe Balans Energie, Nog veel meer mooie mensen heeft hij mee laten transformeren. Omdat Wiljo, ondanks al zijn talenten, zich niet kan vierendelen (kleine tegenvaller), vind je op onze website Right Here veel van zijn belangrijke kennis, wijsheden en inzichten. En hierbij nog prachtig cadeautje van Wiljo en ons, aan jou… zijn belangrijkste boodschap: ken jezelf.

Meer over Wiljo Dirkx >