Dit artikel is een ode aan jou. Aan iedereen die dit leest. Want het maakt niet uit waar je nu in je leven staat: jij bent een superheld. Echt. Met een cape, superkrachten en alles erop en eraan. Het maakt niet uit waar je niet tevreden over bent. Het maakt niet waar je nu staat. Ieder moment is een moment om te koesteren. Gun het jezelf om te realiseren dat je echt een heel dapper en mooi mens bent.

Waarom ben je een superheld?

Jij, lief mens, bent een van die dappere zielen die in deze ingewikkelde tijd naar de meest uitdagende planeet is gekomen. En dat maakt al een superheld van je. In het hele Universum is er geen ingewikkeldere plek dan deze. Wist je dat wel? Nou, sta daar maar eens bij stil. You did it. En nogmaals, we weten niet hoe jij je nu voelt: klote, neutraal of super. Maar dit is echt een dikke knuffel namens Right Here. Je mag jezelf op waarde gaan schatten. En bovenal supertrots zijn op jezelf. 

Het hele Universum kijkt toe naar wat wij hier aan het doen zijn. Een soort schouwspel. Wat gaat de mens doen? Hoe gaan ze door deze enorme energetische shift naar de Nieuwe Balans Energie? En omdat er op planeet Aarde zoveel dualiteit en polarisatie is, is het hier een uitdaging om bij jezelf te blijven en jezelf te leren kennen

Dus het maakt niet uit wat iemand ooit heeft gezegd om je kleiner te maken. Het maakt niet uit wat een ander op dit moment doet. Het gaat om jou en jouw unieke pad. En wij zijn trots op jou. Trotser dan trots. Voor altijd kan jouw ziel zeggen: ‘Jahaaa, ik was erbij hoor.’ En zie je andere mensen struggelen in het leven? Heb dan ook maar diep respect voor ze. Want ook deze zielen zijn hier en doen ook maar hun best.

‘You are the hero of your own story’

Credits dus voor jou. Tot in de eeuwigheid veel credits. Weet je? Eigenlijk willen we je gewoon een staande ovatie geven. Dat jij vandaag weer wakker geworden bent en er ondanks alles weer wat van gaat maken. Dus bij deze. Ga gerust even staan. Ontvang dit enorme compliment.

Maar waarom is het nu zo moeilijk op Aarde?

Planeet Aarde is sowieso al een complex planeet. Maar zeker nu. Stel dat je in 1800 was geboren, dan is het nog steeds geen kattenpis. Maar toen was er in ieder geval geen spirituele revolutie. Vanaf maart 2020 zitten we in die grote shift naar de Nieuwe Balans Energie. En sindsdien neemt de druk toe op alles. Vanaf dat moment is alles nog wat uitdagender geworden. En nee, dat komt niet alleen door een virus. 

Als jij, superheld, ook nog aan jezelf werkt of het spirituele pad gaat bewandelen… dan moet je wel echt van hele goede huize komen. Dat vergt nog meer kracht, doorzettingsvermogen en moed. En ga je jouw bagage dan ook nog eens transformeren? In het heetst van de strijd? Zet maar vier pluimen op je hoed. Wees dus vooral niet te streng voor jezelf of je omgeving. Als je het moeilijk hebt, dan is dat zo ontzettend logisch. Het kan haast niet anders. Maar je doet het wel. Dus daarom deze ode aan jou. Thank you for being you.

Heroes journey

Finding Joe is een mooie documentaire over jouw heldenrol. Een inspirerend verhaal. Onthoud dat er geen held komt die jouw leven komt redden, jij BENT die held.

‘When you follow your bliss, the Universe will open doors where there were only walls’