Als je bij Right Here bent beland, heb je op zijn minst interesse in wat er nog meer is. Hoe zit dat met de Nieuwe Balans Energie? Een magisch Universum? Vorige levens? Zielsplannen? En hoe werk je aan je eigen energiemanagement? In dit artikel nemen we je mee in het concept ‘geloven’.

Omdat de meesten van ons voornamelijk vanuit ons hoofd leven, is de uitspraak vaak: ‘eerst zien, dan geloven.’ Bij voorkeur achterover geleund, wachtend op feit en bewijs. Maar geloof ons, dat gaat voor deze spirituele vlieger niet op. Je mag er ook zelf in geloven. Want jij creëert jouw eigen werkelijkheid. Je manifesteert je eigen wonderen als het ware. Dus geloven is essentieel. Dat energie echt is, en alles met elkaar verbonden is, is al vanuit wetenschap bewezen met kwantumfysica. Maar maak je er al gebruik van?

Prove me

Zo kun jij jouw Cosmic Team altijd vragen om een soort teken. Maar zorg ervoor dat je dit niet forceert. Dat gaat niet werken. Maar je kunt gerust eens om een teken vragen. Maar als je er eigenlijk nog niet  in gelooft, dan kan het even duren voordat je het gaat zien of horen. Of toch wel meteen de volgende dag. Of… het Universum heeft het je al 10 x laten zien. Maar jij kiest toch voor toeval. Of je ziet ’t niet. Het is een beetje aftasten en je laten verrassen. Je kunt daar heel laagdrempelig mee spelen. Maar let wel: ze zijn jou niks verschuldigd. Dus niet pushen. Het is goed om de regels van de Nieuwe Balans Energie te kennen. Misschien een mooie om te combineren met affirmeren, mediteren of manifesteren. En bovenal om te doen waar jij blij van wordt.

Voorbeelden die je kunt vragen:

  • Een teken uit de natuur
  • Een speciaal liedje
  • Een symbool
  • Een bepaald cijfer
  • Verzin iets leuks wat bij je past

Don’t stop believing

Allemaal paranormaal begaafd

Wij mensen zijn eigenlijk allemaal paranormaal begaafd. Maar we gebruiken die mogelijkheden nauwelijks tot niet. We denken (oh, dat hoofd), dat dit soort dingen alleen voor een zeer select clubje beschikbaar is. Het is ons niet geleerd, het is ons niet verteld en bovendien heet het ‘paranormaal’. En daarmee is het in een zweverig hoekje geplaatst waar veel mensen zich niet comfortabel bij voelen, terwijl het eigenlijk ‘normaal’ is.

‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Met deze quote hebben we he-le-maal niks.’

Geloof jij dat je kunt communiceren via telepathie? Probeer het maar eens. En nog eens en nog eens. Geloof jij dat je jezelf kan helen? Als je in je vinger snijdt, dan geneest het toch ook? Je hebt zelfgenezende krachten. Ook emotioneel, energetisch en mentaal. Laat niemand je iets anders wijsmaken.  Alle begin is moeilijk, maar je kunt altijd laagdrempelig beginnen met geloven. Al is het maar dat je gelooft dat jouw gedachten, jouw werkelijkheid creëren. Het is zeker niet de bedoeling om je te gaan overtuigen. Jouw vrije wil is heilig. Maar als je met een breder perspectief naar de dingen gaat kijken, zie je oneindig veel kansen. En die magie van het leven ervaren, gunnen we iedereen.