Ben ik dan coach? Nope. Mentor? Mwoah. Een spiritual wayshower? Daar zorgt het leven zelf wel voor. Een healer? Wellicht, maar dan ben jij ook. Ga zo maar door. ‘Volg je hart’, zeg ik dan zo mooi tegen anderen. En bijna deed ik dat niet omdat ik er geen passende naam voor kon vinden. Ook heb ik me lang tegen laten houden doordat er in mijn ogen ook schimmige, spirituele mensen zijn en daardoor kwam ik een grote zelftwijfel fase terecht. Wat is goed? Wat is slecht? Maar ik weet ook hoe gelukkig ik ervan word, om te doen waar je écht voor gekomen bent. De naam die nog het meest in de buurt komt van wat ik ben? Een cheerleader die je toejuicht om meer naar je gevoel te luisteren en magie in het alledaagse te ervaren. En zeker iemand die je aanmoedigt om eerlijk aan te kijken wat recht voor je voeten ligt. Voor vrouwen én mannen.

Thuisvoelen

Cheerleader klinkt alsof je in actie en beweging moet komen om te scoren. Maar dat is net zomin het geval, als dat ik een kort cheerleader rokje aan heb. Het kan juist zijn dat je véél rustiger aan mag doen. Tijdens de sessies gaat erom dat jij je thuis voelt. In jouw lijf, in jouw leven én in deze verwarrende tijd. Je gaat er versteld van staan hoe het kan gaan, als jij uit je hoofd gaat, meer naar je intuïtie luistert en ruimte geeft aan iets dat groter is dan jij. Ja, dat betekent ook overgave en loslaten. Maar geef jezelf de tijd. Je bent altijd precies waar je moet zijn. Ik juich je vooral toe om écht naar jezelf te luisteren. Niet naar je kritische hoofd, maar naar jouw intuïtie. De weg daarnaartoe is stapje voor stapje en spelenderwijs.

Real vibes only

Cheerleader kan klinken alsof er geen ruimte is voor verdriet, boosheid, zware gedachten of negatieve ervaringen. Dat we alles met een Prodent-lach weg gaan wuiven met een pompon. Maar nee, dat is allerminst het geval. Ik juich je juist toe om dingen écht aan te kijken, te doorvoelen en eerlijk tegen jezelf te zijn. Want pas dan kom je verder en vind je rust waar je naar op zoek bent. Het gaat er mij vooral om dat je beseft dat jij jezelf altijd meeneemt en vluchten dus een illusie (in een illusie) is. Kijk het gewoon aan. Erken wat er aan de hand is en vaak maakt dat al verschil. Maak de weg vrij voor jezelf. Dus niet good vibes only, maar real vibes only. Energie liegt namelijk nooit. Dat doe ik op een luchtige en open manier, met humor. We hoeven onszelf niet altijd te serieus te nemen.

Met beide benen op de grond

Ik sta zelf met beide benen op de grond en soms in de stront. Ik ben dus geen cheerleader die het staat te weten vanaf de zijlijn of pretendeert er al te zijn. Naast Right Here heb ik een ander online content bedrijf, dus ik weet hoe deadlines en krimpende budgetten zijn. Ik weet hoe het is als je jezelf wéér tegenkomt. Ik ken de pijn als je ziet dat je kind last heeft van de druk op school. Ook ken ik het verwarrende gevoel dat je gek denkt te worden als je spiritueel ontwaakt. Ik ken het verdrietige gevoel van: ‘Is dit alles?’ Nee, dit is niet alles. Er is veel meer. Het leven is zoveel mooier als jij je hier thuisvoelt en magie in het alledaagse ervaart. Het geeft rust als je voelt dat er in iedere (rot)situatie een stukje perfectie zit. Het leven of God is niet tegen jou, noch ooit geweest. De vraag is: waar was jij zelf?

Stukje meewandelen

Ook al gaat het in de basis altijd om jou en je eigen verbinding, soms heb je een ander nodig die een stukje met je meewandelt en je helpt herinneren. Iemand die je makkelijk uit kan leggen hoe het ook alweer zit met die evolutionaire sprong of uitlegt wat je onderbewustzijn nou ook alweer is. Soms heb je een eerlijke spiegel nodig omdat je er zelf niet uitkomt. Een andere keer is het fijn als je ongenuanceerd je verhaal kwijt kunt, zónder dat alles meteen gespiegeld wordt. Dat lucht lekker op. Die persoon ben ik graag voor jou als we een klik voelen. De insteek voor een sessie of traject kan voor iedereen anders zijn. Tot slot ben ik niet alleen een cheerleader voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen. Want ieder mens heeft intuïtie, emoties en gevoelens. Jep, die mogen er gewoon zijn.

De Cheerleader zet AAN om:

  • Aan te kijken wat er speelt
  • Aan te voelen wat nodig is
  • Aan te tonen waar de pijn zit
  • Aan te wijzen waar jouw wijsheid zit

Dit alles om jou AAN te moedigen om te doen waar je écht voor gekomen bent.

Meer weten? Ontdek de mogelijkheden tot een persoonlijke sessie.
Ik zie je graag een keertje!