Yes, je hoeft het allemaal niet helemaal alleen te doen! Je hebt namelijk een Cosmic Team bij je. Altijd en overal. Je kunt dit ook je gidsen noemen of je spirituele begeleiding. Wat jij wil. Maar hoe zit dat dan? Wat is nou een gids? En wat is je Hogere Zelf?

Zielsplan en je cosmic team

Voordat je aan je reis als mens begint, maak jij zelf met een groep zielen jouw zielsplan. Die gemaakte afspraken vergeet je allemaal en dat is maar goed ook. Anders was er niks te leren, ervaren en ontdekken. Er is een reden voor dat je dit vergeten bent. Er gebeurt in je leven niks wat je niet aankan. Ook al kan dat in het moeilijkste moment, het diepste van een dal, wel even heel anders voelen. Nobody said it would be easy. Jouw cosmic team die is wel degelijk op de hoogte van het plan.

Wat zijn gidsen?

Iedereen die nog redelijk onbewust leeft, heeft vooral te maken met gidsen. Gidsen vormen als een soort brug tussen jou en je Hogere Zelf. Een gids is, net zoals jij, een ziel. De functie van die gids is jou begeleiden. Naar gelang wat je leert en je bewustzijnsgroei, groeit de gids met jou mee. Zij helpen jou door je van alles te laten ervaren. Maar zij leren net zo goed van jou. Zij evolueren door jou heen als het ware. Dus namens je gidsen: dankjewel dat je door deze shitshow heen ploetert.

Basisschool bewustzijn

Gidsen gaan met je mee tot je qua bewustzijn ongeveer groep 4 van de basisschool bereikt hebt. Je krijgt een equivalent van je eigen bewustzijnsniveau. Vanaf groep 5 hebben zij hun toppunt bereikt en doen ze een stapje opzij. Dat is hun functie in het Universum. Daarna ga je werken met je Hogere Zelf.

Wat is je Hogere Zelf?

Je Hogere Zelf is je echte, oneindige Cosmic Team. Dit zijn losse zielen. Je hebt er meestal twee. Maar die twee doen het werk voor 1.000 anderen. Dus net zoals dat je twee handen, twee voeten, twee ogen en twee oren hebt, gaat het je ook zeker lukken met twee superzielen in je Cosmic Team. Let wel: je Hogere Zelf is niet je eigen ziel (ook al is alles natuurlijk met elkaar verbonden). Je Hogere Zelf kan eindeloos met jou meegroeien. Onbegrensd. Ook zij leren door jou heen. Zij helpen jou en jij helpt hen. Een incarnatie van jouw ziel werkt ook voor hen. Dus ook namens je Hogere Zelf: ontzettend bedankt. Geef jezelf maar eens wat meer credits.

Cosmic team is always there

Je Hogere Zelf is al levens lang bij je. Ze helpen je namelijk niet alleen met dit leven. Maar ook met de planning voor 10 levens verder in het Universum. Maar daar hoef je nu nog niet over na te denken, hè? Stap voor stap. Leven voor leven. Dit is al geen kattenpis. Zij helpen je ook op het moment dat je gaat incarneren. Samen zorg je ervoor dat je niets op je pad krijgt, wat te zwaar is voor je. Je kunt dit dus altijd aan. Je bent sterker dan je denkt. Als je jezelf maar kent. 

Als jij over heeeeel veel jaar het loodje legt, dan mag je daarna even chillen op een lounge chair en dan kun je samen alles afvinken. Heb je alles bereikt in je leven wat je wilde? En het antwoord is altijd ‘ja’. Zeker vanuit het perspectief van je ziel. Want als je van je pad afgaat, word je linksom of rechtsom altijd nog wel naar je pad begeleid. Soms helpt het om iets te doen waar je niet blij van wordt, om daarna te ervaren hoe het is om iets te doen waar je wel echt gelukkig van wordt. Goed, en naast gidsen, je Hogere Zelf en je beschermengelen zijn er natuurlijk ook genoeg mensen van vlees & bloed die voor je klaarstaan om je te helpen. Pffffffjieuw. Dat scheelt.

Benieuwd hoe je contact kunt leggen? Check dit artikel.