Ben jij benieuwd wat er allemaal aan de hand is in de wereld en in de energie? Hou je vast: we hebben een extreem grote shift in de energie meegemaakt. Sterker nog: je zit er middenin. En toch ben je er nog steeds! In maart 2020 is er een enorme verandering geweest in de energie. Het is een spirituele evolutie waar je niet onderuit komt: van de Mannelijke Perspectief Energie naar de Nieuwe Balans Energie. Dus die shi(f)t gaat jou linksom of rechtsom raken. Of heeft je misschien al hard in je gezicht geraakt. Het is goed om te weten hoe je mee kunt bewegen op de Nieuwe Balans Energie.

Over de Nieuwe Balans Energie

Bij Right Here noemen we de nieuwe tijd waarin we nu leven de ‘Nieuwe Balans Energie’. Het kan zijn dat je dit eerder tegen gekomen bent met de termen: de Nieuwe Wereld, de Golden Age, de Nieuwe Aarde of een 5D leven. Maar wat betekent dit nu precies? De Nieuwe Balans Energie betekent dat we van een 100% rationeel denkende samenleving, naar een samenleving gaan die vaart voor 60% op intuïtie, 20-30% op rationeel denken en 10-15% ertussenin. En dat gaat alles in beweging brengen. Het gaat erom dat de balans tussen de mannelijke en vrouwelijk energie in balans gaat zijn.

Terug in de tijd

Goed, we nemen je mee terug in de tijd. Al eeuwen geleden is voorspeld door verschillende, wijze volken zoals de Maya’s en de Aboriginals dat er een grote bewustzijnsverandering zou komen. Die voorspellingen zijn niet zomaar uit de lucht gevallen. In maart 2020 is dat ook echt gebeurd. De energie van de oude wereld is tot een einde gekomen. Maar dat betekent niet dat we zijn weggevaagd van de aardbol. Het betekent een extreem grote verandering op Aarde die niet te stoppen is. Een evolutionaire sprong. Een enorme bewustzijnsverandering.

De oude trein dendert nog door

De oude wereld, die al 13.000 jaar bezig was, is tot een einde gekomen. Maar zoals je begrijpt, dendert deze masculiene trein nog even door. Eeuwenlang was de Mannelijke Perspectief Energie heersend. Het is dan ook niet vreemd dat de hele wereld daarop ingericht is. Niet alles is van de ene op de andere dag anders. Of toch wel? In maart 2020 is de hele wereld tot stilstand gekomen. Dat is geen toeval. Is het sindsdien nog een beetje teruggegaan naar daarvoor? Kun je er met je verstand nog bij hoe groot de veranderingen zijn die gaande zijn? Nope.

De oude systemen zoals wij die kennen, hebben dus energetisch geen draagvlak meer. En dat gaat héél ver: van politiek tot banken, voedingsindustrie, farmacie, relaties, seksualiteit en onderwijs. Alles gaat op de schop. Dat kan wat beangstigend klinken en invloed hebben op het leven zoals je dat tot nu toe kende. Maar ergens heb je ervoor gekozen om dit mee te maken. Je hoeft dit niet alleen te doen. Dus vertrouw er op. Bovendien voelt de Nieuwe Balans Energie écht een heel stuk relaxter als je jezelf eraan over durft te geven. Er ontvouwen zich oneindig veel kansen.

Ontdek de Nieuwe Balans Energie

Vanuit de New Age beweging uit de jaren ‘80 komt de gedachte: ‘We gaan van de 3e naar de 5e dimensie. Je MOET mee. Als je niet meegaat, ben je verdoemd.’ Maar dat is toch wat overdreven. Het is juist niet zo zwart-wit. Toch kun je deze immense bewustzijnsverandering niet missen. Maar betekent het dat je nu meteen spiritueel moet worden en de hele dag wierook gaat branden in een witte linnen broek? Nee joh! Maar je maakt het jezelf wel makkelijker als je meegaat in de flow van het leven en je meer luistert naar je gevoel. Ga niet tegen de stroom in zwemmen, want dat houd je niet vol. Kies in alles voor de liefde en kies op de allereerste plaats voor jezelf en jouw energiemanagement.

Oude tijd, tot maart 2020: Mannelijke perspectief energie

De maatschappij zoals we die kenden, is ingericht op het perspectief vanuit de mannelijke energie. Dat betekent niet dat alleen mannen zo leven, maar vrouwen net zo goed. Mannen en vrouwen hebben namelijk allebei vrouwelijke en mannelijke energie in zich. Veel mensen, ongeacht het geslacht, staan echt mijlenver van hun gevoel af. Hieronder zie je wat typerend is voor Mannelijke Perspectief Energie vs. de Nieuwe Balans Energie.

Nieuwe-Balans-Energie

Bekijk de spelregels van de Nieuwe Balans Energie >

The future is female? Nee joh!

Misschien heb je ‘m wel eens voorbij zien komen: ‘the future is female’. Maar dat is kletskoek. We gaan dit hoe dan ook samen doen. Zowel mannen als vrouwen gaan meer richting hun gevoel. Het betekent ook niet dat mannen er niet meer toe doen of zich in de hoek moeten laten zetten. Natuurlijk zijn er miljarden vrouwen onderdrukt de afgelopen eeuwen. Dat is helemaal niet oké. Maar dat betekent niet dat vrouwen ‘t nu voor het zeggen hebben. Of dat mannen boete moeten doen voor wat er in het verleden is gebeurd. Het gaat over: balans, respect voor elkaar, gelijkheid en bewustzijnsverandering. 

Be the change

Wees niet bang voor verandering. Wees niet bang voor je gevoel. Je hoeft namelijk niet jezelf te verliezen. Alleen maar stukjes van jezelf die je in de weg zitten om tot de kern te komen. Voor iedere verandering, krijg je iets moois terug. Je hoeft niet al je bezittingen in te leveren om bij je intuïtie te komen. No worries. Maar er is meer, eindeloos veel meer. Gun jezelf dat. Maar het is een goed plan om vaker je intuïtie voor je ego te zetten en je perspectief op de wereld te verbreden.

‘Those who don’t believe in magic will never find it.’